ClickTech - Administrare Retele | Mentenanta & Consultanta IT | Service Laptop & PC Brasov | Recuperare Date | Web & Graphic Design

0723 474 001

Email: office@clicktech.ro

CLICKTECH IT&C
Brasov,Romania

FORGOT YOUR DETAILS?

01

DIAGNOSTICARE

In momentul in care clientul ne aduce un echipament in service acesta este analizat din punct de vedere fizic si logic pentru a se constata natura defectului; In urma evaluarii veti primi o informare in scris cu rezultatele diagnosticului iar apoi va vom comunica costurile aferente si timpul necesar pentru recuperarea datelor. In cazul in care costul este acceptat de catre dumneavoatra vom trece la recuperarea informatiilor. In cazul in care nu doriti recuperare a datelor vi se va trimite echipamentul inapoi.
02

RECUPERAREA DATELOR

Procesul de recuperare a datelor poate varia foarte mult in functie de natura defectului. Interventia poate dura intre 1 si 30 de zile in functie de defectul manifestat de echipamentul dumnevoastra.
03

LIVRAREA DATELOR

Datele recuperare sunt transferate pe mediul de stocare furnizat de client. Mediul de stocare poate fi achizitiona si de la noi contra cost. Datele recuperate raman stocate pe servele noastre inca 7 zile, dupa care sunt sterse. Daca recuperarea s-a finalizat cu succes va asteptam la sediul nostru din Brasov sau va vom livra datele gratuit.
TOP